AUTO TIVOLI S.R.L. este dealer Fiat prin parteneriatul cu Auto Italia

Auto Tivoli, membră a Grupului Auto Sima, este noul concesionar Fiat din Focșani.

„O experiență vastă în domeniul industriei auto recomandă familia Sima și echipa Auto Tivoli pentru un răspuns ce se va ridica la cele mai înalte exigențe ale clienților orașului Focșani și ai zonei sale adiacente”, a declarat Cristian Milea, managerul rețelei naționale de dealeri Auto Italia.

Cu această ocazie, Auto Italia și-a lărgit numărul reprezentanților locali prin noul centru integrat de vânzări și servicii. Complexul Auto Tivoli este specializat în modele Fiat, Alfa Romeo, Lancia, precum și în cele care alcătuiesc gama Fiat Professional, urmând să-și completeze portofoliul cu celelalte mărci comercializate de Auto Italia Group.

Complexul Auto Tivoli este amplasat pe soseaua de centura a municipiului Focșani și se întinde pe o suprafață de 5000 mp. Este alcătuit dintr-un showroom de 500 mp, un service de aproximativ 700 mp și sediul administrativ.

Valoarea inestiției este de peste 2 milioane de euro.

Istoria FIAT a început cu mulți ani în urmă, la începutul industrializării Italiei, proces în care compania a jucat dintotdeauna un rol principal. Din acel moment înainte, marca FIAT s-a răspândit peste tot în lume și s-a dezvoltat neîncetat.