Despre noi

Grupul Sima este format din 3 dealership-uri auto: AUTO SIMA BEYER , AUTO SIMA si AUTO TIVOLI, activitatea acestora fiind desfasurata in locatia situata in Focsani, Calea Munteniei, nr.11.

La Focsani, Grupul Sima dispune de un complex integrat cu o suprafata de peste 12.000 mp, reprezentand showroom-uri, ateliere de reparatii, depozite de piese de schimb, statie de carburanti, magazin si snack-bar, parcare privata, precum si de o echipa profesionista pregatita sa raspunda oricaror solicitari din domeniu.

Activitatea Grupului Sima a debutat in 1994 cand a fost infiintata firma mama S.C AUTO SIMA BEYER IMPORT EXPORT S.R.L., care initial si-a inceput activitatea cu vanzarea de carburanti si materiale, accesorii si piese de schimb pentru mijloace de transport. Activitatea acesteia s-a extins ulterior, facandu-se investitii de milioane de euro in showroom-uri si service-uri cu suprafete de sute de metrii patrati, ultramoderne si dotate cu echipamente de ultima generatie, in care lucreaza personal calificat si scolarizat, profesionisti care de-a lungul timpului au oferit vrancenilor, si nu numai, servicii de reparatii auto, de mecanica electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP si produse de calitate.

Recunoasterea profesionalismului a fost consfintita si de parteneriatul cu Renault Commercial Roumanie, Auto Sima Beyer fiind in prezent reparator autorizat al marcii Dacia.

De asemenea, din 2008 statia de carburanti din cadrul acestei firme a devenit partener ROMPETROL, dovada a recunoasterii calitatii serviciilor si produselor furnizate.

In ceea ce priveste vanzarile de autoturisme, cerintele pietei au determinat o schimbare radicala in politica firmei, aceasta concentrandu-se in mod deosebit catre piata de autoturisme rulate, oferind clientilor produse provenind cu preponderenta din tarile vestice, cu aspect si stare tehnica ireprosabila si la preturi imbatabile, satisfacand cerintele clientilor inclusiv din punct de vedere financiar, oferind si posibilitati de finantare, precum si achizitionare in sistem de buy-back.

Deoarece renumele firmei Auto Sima Beyer depasise granitele judetului Vrancea, venind in intampinarea dorintei clientilor din judetul Galati, care veneau la Focsani pentru a beneficia de aceste servicii, in anul 2006 se infiinteaza S.C AUTO SIMA S.R.L., care isi desfasoara activitatea la Tecuci, Str. Gh. Petrascu, nr.72, intr-o locatie de peste 8.000 mp, aceasta oferind aceleasi servicii ca si firma mama si, in plus, pentru a veni in sprijinul clientilor sai, gratie parteneriatului cu Romcar – firmă cu experienţă de aproape 20 de ani pe piaţa auto din România şi parte a Grupului Ţiriac, AUTO SIMA face parte din reteau de reparatori AUTO STOP. Aceasta retea nationala de service-uri auto a luat naştere din dorinţa de a oferi proprietarilor de autovehicule ieşite din perioada de garanţie servicii de calitate la preţuri accesibile, pentru toate marcile auto. De asemenea, prin parteneriatul direct cu Tiriac Auto, Auto Sima comercializeaza si o gama larga de autoturisme precum Mercedes Benz, Land Rover/ Range Rover, Jaguar, Mitsubishi, Hyundai si Ford, si nu numai.

In anul 2008 ia nastere a patra firma din grup S.C. AUTO TIVOLI S.R.L., dealer Fiat prin parteneriatul cu Auto Italia si dealer Peugeot prin parteneriatul cu Trust Motors, ducand la consolidarea pozitiei de lider pe piata auto din judetul Vrancea, devenind totodata si un concurent de temut pentru liderii din alte judete. Mai mult, aceasta firma este si partenera AUTONET, facand parte din reteau AUTOMEISTER, o retea de ateliere auto independente, ce funcţionează pe baza conceptului de service oferit sub forma de franciza, concept aparţinând firmei Point S cu sediul în Germania.

Toate aceste dezvoltari succesive au determinat modificari in ceea ce priveste structura si capacitatea fortei de munca, ajungandu-se in prezent la o echipa de peste 100 de salariati care-si desfasoara activitatea in cadrul grupului.

Serviciile de inalta calitate, diversitatea gamei de produse auto comercializate care a dus la un volum ridicat de unitati vandute, dotarile de ultima generatie, aparatura de inalta tehnicitate la standarde europene, personalul calificat si specializat in cadrul programelor organizate de firmele reprezentate, excelentul raport calitate-pret, portofoliul de clientii, experienta de peste 23 ani in domeniul auto, seriozitatea echipei manageriale, au facut ca aceste firme din Grupul Sima sa fie prezente in fiecare an in topul firmelor fruntase in judetul Vrancea.