AUTO TIVOLI S.R.L. este partener AUTONET, facand parte din reteau AUTOMEISTER

AUTO TIVOLI S.R.L. este partenera AUTONET, facand parte din reteau AUTOMEISTER, o retea de ateliere auto independente, ce funcţionează pe baza conceptului de service oferit sub forma de franciza, concept aparţinând firmei Point S cu sediul în Germania.

AUTOMEISTER este conceptul full-service independent pentru ateliere şi reprezentanţe auto. Acest concept, cu multiple distincţii, oferă firmelor partenere nenumărate avantaje concrete. Prin strânsa colaborare cu parteneri puternici din industria furnizoare, sistemul AUTOMEISTER oferă multe avantaje concurenţiale importante.

AUTOMEISTER este primul sistem full-service activ din Germania dedicat reputaţiei de concept premium. Această strategie ne permite să punem zi de zi în aplicare filosofia specifică mărcii noastre, acea filosofie a unei munci de echipă echitabile, sincere, de la egal la egal cu partenerii noştri.

Atelierul nostru îndeplinește toate cerințele AUTOMEISTER – este dotat cu echipamente moderne, dispune de cunoştinţele de specialitate necesare şi foloseste numai piese de calitate. Servicii profesioniste pentru toate tipurile de maşini, verificare respectând normele producătorilor şi o deservire cu preţuri corecte – toate acestea le găsiţi la un loc și la atelierul nostru. Pe lângă echipamentele moderne, angajaţii noștri participă la diferite cursuri tehnice și seminarii. Toate acestea garantează asigurarea de servicii de calitate tuturor proprietarilor auto care apelează la noi.

Sistemul AUTOMEISTER demonstrează faptul că independenţa şi în acelaşi timp apartenenţa la o asociaţie puternică nu trebuie să fie o contradicţie. Dimpotrivă. Fie că e vorba de IT, marketing şi publicitate, perfecţionare, planificare şi organizare sau analiză economică – ca parteneri AUTOMEISTER beneficiem în toate domeniile relevante de experienţa şi cunoştinţele centralei de sistem.