Notă maximă pentru MG4 ELECTRIC: 5 stele din partea Green NCAP

• MG4 Electric obține rezultate excelente în testele Green NCAP
• Punctaj maxim obținut în Indicele de eficiență energetică și Indicele gazelor cu efect de seră
• Cu un scor mediu de 95%, MG4 Electric obține un rating de 5 stele
Hatchback-ul electric a primit nota maximă din partea Green NCAP, cel mai important program european de evaluare a emisiilor.

Ca model complet electric, MG4 Electric Excite (Comfort Edition) a obținut note maxime în testele de aer curat atât în testele de laborator, cât și pe șosea și a obținut 10/10 în indicele aerului curat. În testele de eficiență energetică, MG4 Electric a fost marcat ca „bun” – cea mai bună clasare – în trei din cele 4 categorii și a obținut un scor general de 9,2/10.

În mod similar, MG4 Electric a obținut rezultate excelente la testul Green House Gas, obținând un scor de 10/10 atât la temperaturi scăzute cât și la cald și un rating general de 9,4/10.

Aiden He, CEO al MG Nordic &; Benelux, a declarat: „De la lansarea modelului în 2022, MG4 Electric a făcut ca automobilismul sustenabil, cu emisii zero, să fie accesibil pentru multe mii de clienți. Și vom continua să oferim clienților noștri mașini care sunt plăcute la condus, atingând în același timp standarde înalte în testele organizațiilor cheie precum Green NCAP.”

MG4 Electric este cea mai bine vândută mașină electrică compactă din Europa în 2023, oferind clienților stil, practicitate și valoare remarcabilă și a obținut peste 30 de premii majore, inclusiv un număr impresionant de nouă titluri „Car of the Year”.

Green NCAP este o inițiativă independentă care evaluează autoturismele în ceea ce privește eficiența, emisiile și impactul asupra mediului în condiții reale. Organizația își propune să promoveze dezvoltarea de mașini curate și eficiente din punct de vedere energetic pentru a îmbunătăți calitatea aerului pe care îl respirăm și pentru a reduce încălzirea globală.