Stația de carburanți AUTO SIMA BEYER a devenit partener ROMPETROL

Rompetrol este principala marcă a KMG International, grup deţinut de KazMunayGas, compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan.

Marca Rompetrol este reprezentativă pentru operaţiunile de rafinare şi petrochimie, activităţile de distribuţie din România, Moldova, Bulgaria şi Georgia, precum şi pentru serviciile la sondă din domeniul upstream. Am dobândit acest succes prin dezvoltarea la nivel internaţional şi prin expertiza obţinută în ultimele 4 decenii în industria petrolieră.

Compania deţine şi operează Petromidia, cea mai mare rafinărie locală şi una dintre cele mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre, cu o capacitate de prelucrare de peste 5 milioane de tone anual. Această poziţie strategică, pe coasta Mării Negre, permite o expediere rapidă a produselor petroliere.

Vega, a doua rafinărie a Grupului, are o istorie de peste 110 ani, evoluând de la o unitate clasică de rafinare a petrolului într-un producător şi furnizor de produse speciale, obţinute din produse semifinite livrate de Petromidia. În acest fel, ambele rafinării lucrează în regim integrat pentru a obţine produse cu o mare valoare adăugată.

Efix de la Rometrol reuşeşte să îndeplinească toate criteriile de selecţie ale românilor – protejează motorul, curăţă supapele şi injectoarele, reduce consumul de carburant, creşte perfomanţa motorului şi, mai ales, este produs în România. Produsele Efix acţionează pe întreaga perioadă de rulare a maşinii pentru a preveni acumularea de impurităţi şi pentru a proteja împotriva coroziunii şi uzurii.

Gama de carburanţi Efix este produsă la Petromidia, cea mai performantă rafinărie din sud-estul Europei şi cea mai mare din România. Calitatea produselor Efix este verificată constant din punctul de extracţie şi până ajung la pompă.